• draugiem.lv
  • facebook.com
  • info@well24.eu

Pērkot vairāk - atlaides LYL ASTAXANthin krēms rokām

Akcija
LYL ASTAXANthin krēms rokām
11.25 €
 15.00 € 
( 1 iepakojuma cena 11.25 €)
22.50 €
 30.00 € 
( 1 iepakojuma cena 11.25 €)
33.75 €
 45.00 € 
( 1 iepakojuma cena 11.25 €)
45.00 €
 60.00 € 
( 1 iepakojuma cena 11.25 €)
56.25 €
 75.00 € 
( 1 iepakojuma cena 11.25 €)
67.50 €
 90.00 € 
( 1 iepakojuma cena 11.25 €)
+1
-1
Akcija spēkā vēl 22 dienas

Apraksts


Product name LYL ASTAXANTIN hand cream
Article number A9261
Formula ref. M9261
Customer LYL
   
INCI Apraksts
Aqua Attīrīts ūdens
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Saulespuķu eļļa ir bāzes eļļa ar labām ādu nomierinošām īpašībām. Pateicoties E vitamīnam, tā uzlabo kosmētikas antioksidantu īpašības.
Glycerin Glicerīns ir dabisks ādas mitrinātājs, kas iegūts no ekoloģiskām augu eļļām. Glicerīnam piemīt izteikta ūdeni piesaistoša īpašība, kas pievelk un uzsūc ūdeni no gaisa. Glicerīns palīdz ādai saglabāt mitrumu. 
Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate Dabisks emulgators ar ādu kondicionējošām īpašībām, kas tiek iegūts no kukurūzas un palmu eļļas.
Cetearyl Alcohol Cetearilspirts no augiem iegūta vaskveidīga viela, kas palīdz uzlabot kosmētikas produkta struktūru. Cetearilspirts maigi pārklāj ādu ar plānu aizsargslāni, kas mazina transepidermālā mitruma zudumu.
Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter Kakao sviests ir no kakao pupiņām iegūta augu eļļa. Lielisks ādas mitrinātājs un mīkstinātājs. Veido uz ādas aizsargslāni, kas to pasargā no vides iedarbības un pārlieka mitruma zuduma. Mīkstinot un barojot ādu, kakao sviests uzlabo elastīgumu un palīdz novērst striju veidošanos.
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Šī sviestam ir neredzētas mitrinošas un barojošas īpašības. Tas satur dabiskus mitrinātājus, kuru struktūra līdzīga, cilvēka organismā sintezētajām eļļām- sebumam.  Šī sviests satur vitamīnus A, E un F kā arī tam ir augsta antioksidantu aktivitāte. Šī sviests viegli iesūcas ādā nenosprostojot poras. Tam ir mitrinošas, pretnovecošanas, pretiekaisumu un ādu aizsargājošas īpašības. Šī sviestam ir daudz pielietojumu, kuru starpā klīniski pierādīts, ka tas ir rētas un ādas problēmas dziedējošs.
Isoamyl Laurate Ādu mīkstinošs emolients.
Rosa Canina (Rose) Fruit Extract Mežrozīšu ekstrakts satur vairākus antioksidantus un vitamīnus, jo īpaši C vitamīnu, kas aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem. Tas palēnina novecošanās procesus, veicina šūnu atjaunošanos. Piemīt antiseptiskas un ādu savelkošas īpašības.
saistītie produkti.
Sodium PCA Nātrija PCA ir dabiskas aminoskābes atvasinājums, ko lieto kā kondicionējošo aģentu. Nātrija PCA spēj kopē ādas dabiskos mitrināšanās faktorus, tāpat tas palīdz uzturēt optimālo ādas mitruma līmenti katram ādas tipam.
Aroma Aromātiskās vielas kosmētikas produktā.
Hippophae Rhamnoides (Sea-Buckthorn) Fruit Extract Smiltsērkšķa ekstraktu iegūst no svaigām Hippophae rhamnoides ogām, tas ir īpaši bagāts ar antioksidantiem, E vitamīnu, provitamīnu A.  Ādu tas padara maigu un šūnas bagātina ar vitamīniem, veicinot šūnu reģenerēšanos. 
Palmitic acid Palmitīnskābe ir no palmu eļļas izdalīta  dabiska piesātināta taukskābe. Tā palīdz novērst ādas mitruma zudumu un veido produkta krēmīgo struktūru.
Stearic Acid Stearīnskābe ir dabiska taukskābe, kas tiek iegūta no augu eļļām. Maigi pārklāj ādu ar aizsargslāni un mazina mitruma iztvaikošanos no ādas. Piešķir produktam vienveidīgu konsistenci.
Benzyl Alcohol Benzilspirts ir dažādu ēterisko eļļu sastāvdaļa. Tam piemīt īpašs mandelēm līdzīgs aromāts. Tīru, dabiskam identisku benzilspirtu izmanto, lai pasargātu dabiskos kosmētikas līdzekļus no bojāšanās.
Xanthan Gum Ksantāna sveķi ir dabīgs biezinātājs, kas piešķir krēmam konsistenci un nodrošina tā stabilitāti. Tie tiek iegūti no cukuriem (glikozes un saharozes), tos fermentējot.
Cellulose Dabisko celulozi iegūst no koka šķiedrām.  Celuloze nodrošina to ka izmantojot krēmu nerodas papildu eļļainums.
Sodium Benzoate Benzoīnskābe un nātrija benzoāts (benozīnskābes sāls) ir organiska skābe, ko izmanto kā konservantu ekoloģiskajā kosmētikā. Benzoīnskābe ir dabiski sastopama dzērvenēs, mellenēs un stiraksa benzoīna sveķos. Tā nogalina mikroorganismus, novērš vai aizkavē to vairošanos, pasargājot kosmētikas produktu no bojāšanās.
Ascorbyl Palmitate Askorbīnskābi jeb C vitamīnu, tā sāļus un esterus izmanto kosmētikas formulās kā iedarbīgus, ūdenī šķīstošus antioksidantus. Askorbīnskābe ir nozīmīga barojoša viela, kas nepieciešama kolagēna veidošanai un audu atjaunošanai.
Tocopherol Tokoferols ir dabisks E vitamīns, ko iegūst no sojas pupiņām. E vitamīns ir viens no svarīgākajiem antioksidantiem un brīvo radikāļu iznīcinātājiem. Palīdz aizsargāt šūnu plēvi no brīvo radikāļu nodarītā kaitējuma. Palēnina novecošanās procesus un grumbu veidošanos. Veicina ādas spēju piesaistīt ūdeni, kā arī sadzīšanas un atjaunošanās procesus.
Potassium Sorbate Kālija sorbāts pasargā kosmētikas produktu no bojāšanās. 
Lactic Acid Dabisks ādas un matu mitrinātājs. Regulē produkta pH līmeni un atjauno dabisko ādas un matu pH līdzsvaru.
Sodium Phytate Nātrija fitāts ir dabisks antioksidants ko iegūst no rīsu klijām.
Astaxanthin  
Limonene
Dabisko ēterisko eļļu aromātiska sastāvdaļa. 
Linalool Dabisko ēterisko eļļu aromātiska sastāvdaļa. Linalols ir dabiska ēteriskā eļļa no piparmētrām, kanēļa, citrusaugļiem un bērziem.
Geraniol Dabīgo ēterisko eļļu aromātiska sastāvdaļa. Geraniols ir dabīgs smaržvielu maisījums, kas sastopams rožu eļļā, citronellas eļļā un ģerāniju un citronu ēteriskajā eļļā. Tas sastopams kā dzidra līdz blāvi dzeltena eļļa ar rozēm līdzīgu smaržu, tāpēc to plaši izmanto smaržās
Citral Citrāls ir dabīga sastāvdaļa tādās ēteriskajās eļļās kā citroneļļa, apelsīnu eļļa, citronzāles eļļa un bergamotes eļļa. Aromātu maisījums, ko parfimērijā izmanto citrusaugiem līdzīgās smaržas dēļ. Tam piemīt arī spēcīgas antibakteriālās īpašības
   
   
   


Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.